Wie zijn wij?

Mijn naam is Kevin Verweij, geboren op 10 september 1993 te Maastricht. Op 25 Juli 2014 heb ik mijn Bachelor Sports and Movement behaald aan de HBO Fontys Sporthogeschool met als afstudeervariant Sports en Leisure Urban. Tijdens deze opleiding heb ik een natuurlijke passie ontwikkeld voor organiseren en ben ik het als een uitdaging gaan zien om het andere mensen  naar hun zin te maken. Zelfverzekerd sta ik in mijn schoenen, hierdoor breng ik mijn ambitie voor evenementen over op andere. Dit doe ik op een open en sociale manier. Ikzelf noem me een doelgericht persoon die altijd voor het hoogste haalbare gaat. Een echte teamplayer!

Ik heb ervaring in het organiseren van grote en kleine sport - en beweegevenementen. In het organiseren van evenementen wordt altijd een uitdaging gezien en deze wordt dan ook met beide handen aangegrepen . Ik ben ervan overtuigd dat er een mooie toekomst in het vooruitzicht ligt en hoop zo te kunnen uitgroeien tot één van de beste evenementenbureaus. De kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd worden optimaal gebruikt en uitgebreid. Vandaar dat dit evenementenbureau zich richt op verschillende soorten evenementen, van sport - en beweegevenementen tot aan een feestje voor uw bedrijf!

Het werken in de evenementenbranche is mijn ambitie en een droom. Mijn doel is om mezelf te blijven ontwikkelen en samen met mijn bedrijf te groeien in de maatschappij. Een doel waar ik met volle overtuiging aan ga werken.

Kevin Verweij.