AAN DEZE PAGINA WORDT GEWERKT...

Familiedag

Alweer zo'n saaie, niet actieve familiedag? Wees gerust wij maken er een echt feestje van! VERWEIJ EVENTS kan samen met uw familie er een mooie dag van maken die u niet snel zult vergeten. Teambuilding, workshops of een echte zeskamp. Een leuke en originele familiedag geheel naar de wensen van u! Gezellig met de hele familie bij elkaar. Familieleden die je al lang niet meer gezien hebt. De intentie van een familiedag is duidelijk. Een leuke en gezellige dag met activiteiten en lekker eten voor jong en oud. Maak er iets van dat voor iedereen bijzonder is.

Alles begint natuurlijk met een goede voorbereiding, wie is verantwoordelijk voor welk onderdeel, wie moet wat regelen? Allemaal niet nodig als je het in onze handen legt. Geef gewoon aan wat je wensen zijn en wat je niet wilt met de familie en wij creëren voor jullie een top familiedag! Sportief, creatief of cultureel het kan allemaal. Leer je familieleden beter kennen door verschillende activiteiten of mate van inspanning.

Onderstaand een aantal evenementen waar u en uw familie voor kunt kiezen. Staat uw eigen idee er niet tussen?Aarzel niet en neem contact met ons op, een kosteloze brainstormsessie is altijd mogelijk. Een familiedag afgestemd op uw specifieke wensen, het kan bij VERWEIJ EVENTS.

Escape Room

Een van de nieuwste rages binnen dit aanbod. Een intense ervaring, gericht op samenwerken en out of the box denken. Komen jullie uit de kamer?

De tijd tikt door en jullie moeten als één team ervoor zorgen dat jullie binnen 1 uur uit de kamer zijn. Verschillende raadsels, geheimen en codes moeten gekraakt worden om te kunnen ontsnappen. Het is jullie taak om dit allemaal op te lossen door goed samen te werken, een uitgelezen mogelijkheid om te zien hoe je familie reageert op dit soort situaties. Denken jullie dit te kunnen? Bring it on then! The ultimate team challenge, one team one mission! Voor extra informatie over alle kamers en prijzen neem dan contact met ons op.

Prijzen:

  • Prijzen vanaf € 80.
  • Keuze uit verschillende kamers, de prijzen verschillen per groepsgrootte. 
  • Opties voor 2 - 10 personen per kamer.
  • Meerdere kamers tegelijk boeken is mogelijk, afhankelijk van de groepsgrootte.

Optioneel:

  • Het toevoegen van een lunch of diner aan dit arrangement is mogelijk.