AAN DEZE PAGINA WORDT GEWERKT...

Teambuilding

Bent u op zoek naar een geschikt teambuildingsuitje? Heeft u geen idee hoe u aan de teambuilding kunt werken? Onderstaand aanbod is zeer geschikt als teambuilding. Maar wilt u graag teambuilding dat geheel naar uw wensen en op maat is ingericht? Wij van VERWEIJ EVENTS kunnen het voor u organiseren! Op een sportieve manier werken aan je teamspirit? Een echte teambuildingsdag vol met sportieve activiteiten, breinbrekers en creatieve oplossingen op een mooie locatie. VERWEIJ EVENTS kan het voor u organiseren! Alle activiteiten voor uw teambuilding zijn gebundeld in een volledig programma met eventueel thema.  Samenwerken staat centraal, de winnaarsmentaliteit komt naar boven en het is gezellig. Wat wil je nog meer tijdens teambuilding! 

Escape Room

Een van de nieuwste rages binnen het aanbod van teambuilding. Een intense ervaring, gericht op samenwerken en out of the box denken. Komen jullie uit de kamer?

De tijd tikt door en jullie moeten als één team ervoor zorgen dat jullie binnen 1 uur uit de kamer zijn. Verschillende raadsels, geheimen en codes moeten gekraakt worden om te kunnen ontsnappen. Het is jullie taak om dit allemaal op te lossen door goed samen te werken, een uitgelezen mogelijkheid om te zien hoe je collega's of teamgenoten reageren op dit soort situaties. Denken jullie dit te kunnen? Bring it on then! The ultimate team challenge, one team one mission! Voor extra informatie over alle kamers en prijzen neem dan contact met ons op.

Prijzen:

  • Prijzen vanaf € 80.
  • Keuze uit verschillende kamers, de prijzen verschillen per groepsgrootte. 
  • Opties voor 2 - 10 personen per kamer.
  • Meerdere kamers tegelijk boeken is mogelijk, afhankelijk van de groepsgrootte.

Optioneel:

  • Het toevoegen van een lunch of diner aan dit arrangement is mogelijk.