AAN DEZE PAGINA WORDT GEWERKT...

Trendsporten

VERWEIJ EVENTS is een modern, hedendaags bedrijf. Wij gaan graag met de tijd mee en spelen in op die nieuwste trends en ontwikkelingen. Op het gebied van sport zijn er steeds meer nieuwe trends en ontwikkelingen. Elk jaar opnieuw komen er sporten of evenementen naar voren die trending zijn.

VERWEIJ EVENTS probeert hier voortdurend op in te spelen en in de toekomst evenementen te organiseren waar u kunt kennis maken met een van de nieuwste trendsporten. Onderstaand al een aanbod van een aantal van de huidige trends. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op, wij staan open voor alle ideeën.

Bubble voetbal

Indoor of outdoor, Bubble voetbal is een van DE trendsporten van het afgelopen jaar. Een potje voetbal met veel hilariteit. Wil jij even lekker actief bezig zijn en dit combineren met een stukje fun dan is bubble voetbal iets voor jou! 

Het is DE nieuwe variant van voetbal. Zoals de titel het zegt je speelt in een bubble tegen elkaar. Het fungehalte is hoog en daarom een erg leuke activiteit voor bedrijven, scholen, vrienden, familie of als een echte teambuilding activiteit.

Uiteraard worden vooraf de veiligheidsregels uitgelegd. Zodra iedereen het vallen en opstaan onder de knie heeft kan er volop gespeeld worden. Botsen tegen elkaar, omvallen en weer opstaan en vervolgens scoren! De echte winnaars komen naar boven. Wie wint de strijd? Durf jij het aan?