Voetbalreizen

Het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het binnen - of buitenland is een ultieme ervaring voor veel voetballiefhebbers. Het Nederlands Elftal, de Bundesliga, de Premier League, de Primera Division, de Ligue 1 of de Serie A, Europese topcompetities die u kunt bezoeken! Een leuk cadeau voor familie of vrienden of een leuk cadeau voor je zoon/dochter. Het bezoeken van een voetbalwedstrijd in een van deze competities is een onvergetelijke ervaring. Het kan met VERWEIJ EVENTS!

Kost het u teveel moeite om alles uit te zoeken, van vervoer en benzinekosten tot vlucht, hotel en natuurlijk het belangrijkste wedstrijdkaarten. Maakt u zich geen zorgen, VERWEIJ EVENTS regelt het voor u. Wij organiseren volledige voetbalreizen compleet met vervoer en wedstrijdkaarten. Het enige wat u hoeft te doen is op tijd reserveren en vervolgens achterover leunen en genieten van deze ultieme ervaring.

Volg onze social media kanalen en houd deze site in de gaten voor de nieuwste reizen. 

VERWEIJ EVENTS de keuze voor uw ultieme voetbalbelevenis! 

Borussia Mönchengladbach

Altijd al een keer een mooie sfeer willen proeven bij een wedstrijd uit de Bundesliga? Een prachtig stadion met een geweldige atmosfeer, iets wat je meegemaakt moet hebben! Borussia Mönchengladbach is een echte beleving! Wij regelen het voor jou! Deze busreizen zijn inclusief wedstrijdkaart en een gratis drankje per persoon. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste busreis naar Borussia Mönchengladbach.

Schalke 04

Altijd al een keer een mooie sfeer willen proeven bij een wedstrijd uit de Bundesliga? Een prachtig stadion met een geweldige atmosfeer, iets wat je meegemaakt moet hebben! Schalke 04 is een echte beleving! Wij regelen het voor jou! Deze busreizen zijn inclusief wedstrijdkaart en een gratis drankje per persoon. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor de nieuwste busreis naar Schalke 04.